Nieuws

Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

10-12-18

DAM ontvangt donatie van ExxonMobil

ExxonMobil Benelux doneert USD 22.500 voor malariabestrijding! We zijn enorm blij met deze donatie, omdat alle hulp zo ontzettend veel levens redt. DAM kan al elf jaar op de steun rekenen van ExxonMobil Benelux. Dit is een levenslijn voor duizenden Afrikaanse gezinnen en kunnen hiermee mensen bereiken in gebieden waar geen andere organisaties actief zijn.

02-11-18

Unieke Land Rover Defender ArtPrints voor DAM !

De legendarische Land Rover Defender bijt het spits af voor een nieuwe serie 'IconiCars' met unieke en hoogwaardige ArtPrints. Een deel van de verkoop gaat naar Drive Against Malaria.

29-10-18

GEWELDIG NIEUWS !

We gaven zeven weeskinderen nog maar een paar dagen te leven, nadat we de dodelijke vorm van malaria ontdekten. De verzorgers hielden rekening met een snel afscheid, maar de kinderen toonden zich grote vechters. Ze kregen van Drive Against Malaria medicijnen die hun leven veranderde en zijn nu nog steeds malaria-vrij ! Geweldig nieuws !

25-09-18

280 LAND ROVERs ON A MISSION

NAMIBIË │ 280 Land Rover-rijders bezorgen samen met DAM 1.446 muskietennetten. Zij zetten zich vrijwillig in voor Drive Against Malaria, ‘s werelds éérste en langste malaria-missie in het Afrikaanse continent. Het spontane initiatief is de laatste jaren enorm gegroeid.

06-09-18

677 kinderen buiten levensgevaar

CENTRAAL AFRIKAANSE REPUBLIEK │ De malaria uitbarsting trof ruim 2.000 kinderen, waarvan 677 in een levensbedreigende comateuze toestand. Met een onmiddelijke noodoperatie is de explosie van malaria bevochten en overwonnen !