Nieuws

Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

20-10-19

ExxonMobil schenkt €24.000 aan Missies van DAM !

BENELUX │ Drive Against Malaria ontvangt fantastische donatie van €24.000 van ExxonMobil Benelux voor malariabestrijding.

03-10-19

Geneesmiddelen moeten gratis zijn voor de armsten

Geneesmiddelen moeten gratis zijn voor de armste gezinnen in Afrika ! Wij zorgen voor kostenloze malaria-therapieën voor mensen die in extreem arme situaties moeten leven. Hierdoor voorkomen we de afwezigheid van levensreddende geneesmiddelen en voorkomen uitstel van behandeling en genezing.

24-09-19

Nepmedicijnen bedreigen kinderlevens

AFRIKA │ Het was haar bijna fataal geworden: Ettah is moeder van een dochtertje van nog geen jaar oud. De verpleegster schreef een malaria behandeling voor haar kindje, maar de geneesmiddelen kostten veel teveel voor Ettah.

07-09-19

's Werelds Eerste Malaria Vaccin nu in Kenia

KENIA │ Het eerste malariavaccin ter wereld voor jonge kinderen is deze maand -naast Ghana en Malawi- nu ook in West-Kenia ingezet.

29-08-19

25.800 Medicijnen voor Armsten Afrika

CENTRAAL AFRIKA │ Drive Against Malaria zorgt voor 25.800 medicijnen voor zieke kinderen onder de vijf jaar en zwangere vrouwen die met malaria besmet zijn. Zij hebben urgent medicijnen nodig waardoor zij kunnen overleven.