Nieuws

LAND ROVER NEDERLAND STEUNT MET € 50.000

14-03-19

Land Rover steunt levensreddende hulp missies van Drive Against Malaria ook in 2019. DAM grijpt de gift meteen aan voor de cycloon ramp in zuidelijk Afrika.

Al sinds 2008 levert Land Rover op diverse manieren een bijdrage aan onze stichting. Dit kreeg in 2009 een permanent karakter en sindsdien steunt Land Rover Nederland onze missies elk jaar met een donatie van € 50.000,-, waarvan de helft door de dealers bijeengebracht is. Ook dit jaar schenken de Nederlandse importeur en de Nederlandse Dealerorganisatie deze geweldige donatie aan Drive Against Malaria.

We zijn enorm dankbaar voor de fantastische steun van Land Rover Nederland en alle Land Rover Dealers !
We grijpen deze geweldige gift meteen aan om de slachtoffers van de vreselijke ramp in Mozambique, Zimbabwe en Malawi bij te staan !
In de afgelopen jaren heeft Land Rover 486.610 mensen helpen overleven. Het betekent voor héle gemeenschappen een groot verschil in hun leven. Wij hechten een enorme waarde aan deze steun.

Wij zien niet alleen cijfers, wij zien gezichtjes van de kinderen, de moeders en de vaders waar we door de jaren heen een bijzondere band mee hebben opgebouwd. Wij zien de kinderen, die eerst in coma naar ons toe werden gebracht, nu weer gezond opgroeien. Voor hen zijn de hulp missies van DAM hun enige hoop.

De steun van Land Rover Nederland en alle Dealers speelt een essentiële rol in onze missies en ons werk; ons mensen-werk, kan alleen bestaan dankzij geweldige genereuze donateurs zoals Land Rover Nederland.
Wij zijn er enorm trots op dat Land Rover een steunpilaar is en beschermer voor duizenden mensen die zo'n speciale plek hebben in ons hart ! «