Nieuws

Land Rover organiseert Challenge Against Malaria event

03-03-20

Land Rover organiseert mega event 'Challenge Against Malaria' speciaal voor Drive Against Malaria. Maar liefst 47 Land Rover Dealers in België, Nederland en Luxemburg staan gezamenlijk achter het doel van het event. Zij doen mee aan de ‘Challenge Against Malaria’ ! Iedereen kan zich inschrijven.

Land Rover Nederland, België en Luxemburg helpen Drive Against Malaria al jaren met financiële steun. De organisatie steunt onze missies, waardoor we kunnen zorgen voor levensreddende medicijnen en preventie. In 2020 gaan zij nog een stap verder door de New Defender aan Drive Against Malaria te schenken. Met Land Rovers overbruggen we de afgelopen 30 jaar de afstanden in Afrika naar geïsoleerde families in extreem afgelegen gebieden. De New Land Rover Defender betekent een nieuwe levenslijn voor duizenden kinderen!
Schrijf je in voor de Challenge Against Malaria en doe mee met je gezin, je vrienden, collega's of je hele bedrijf ! Samen fietsen tegen malaria en een nieuwe levensredder, de New Defender voor Drive Against Malaria.
Het mega Challenge Against Malaria fiets event zal plaatsvinden op Zondag 7 Juni in Zemst - België en op Zondag 14 Juni in Papendal - Nederland.
Wij fietsen met z'n allen om te strijden tegen malaria. De Challenge is er voor iedereen! Van getrainde wielrenners tot families die graag met de kinderen een kortere afstand willen rijden. In de Land Rover Village is van alles te doen voor het goede doel. Land Rover is aanwezig met het Urban Challenge Parcours. Deze spectaculaire mobiele rollercoaster bestaat uit een parcours met bijzondere onderdelen zoals een testbrug en een hindernisbaan. Er staan Foodstands en er is muziek. Er zijn speciale wielershirts ontworpen voor de deelnemers. Alle opbrengsten zijn bestemd voor Stichting Drive Against Malaria.
Sponsoren, doe je mee? Steun ons in de Challenge Against Malaria en sponsor mee ! Elk bedrag helpt om met elkaar een New Defender bij elkaar te fietsen. Je kunt natuurlijk meefietsen met je bedrijf of op een andere manier een bijdrage leveren. Vanaf een sponsorbijdrage van € 2.500 komt je bedrijfsnaam op de New Defender te staan die straks door Afrika rijdt en ben je zichtbaar op de fietsevents rondom Challenge Against Malaria. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer samenwerkingen mogelijk.
Bezoek de speciale website 'Challenge Against Malaria' voor meer informatie. Hartelijk dank voor uw steun !