Nieuws

Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

24-12-19

Duizenden Kinderen Zimbabwe in Levensgevaar

Er heerst een grote gezondheidscrisis in Zimbabwe. De situatie is hartverscheurend. Hulpposten zijn gesloten en er zijn al maanden geen medicijnen beschikbaar. De gezondheidszorg is volledig lamgelegd. Bovendien heerst er een grote droogte en voedsel onbreekt.

28-11-19

Land Rover Nederland doneert €50.000 voor hulpmissies !

Land Rover Nederland stelt 50.000 Euro ter beschikking voor de hulpmissies van Drive Against Malaria in Afrika. Hierdoor kunnen duizenden kinderen in afgelegen gebieden worden bereikt waardoor hun leven èn toekomst niet meer in gevaar komt. Deze geweldige schenking is hun belangrijkste levenslijn.

 

07-11-19

Julia Samuel 20 JAAR voor DAM

In haar missie om meer aandacht te vestigen op de zorgwekkende humanitaire situatie in Afrika, is Julia Samuel sinds 1999 nu 20 jaar DAM’s Goodwill Ambassador en is zij dagelijks intensief betrokken bij DAM’s missies in Afrika.

20-10-19

ExxonMobil schenkt €24.000 aan Missies van DAM !

BENELUX │ Drive Against Malaria ontvangt fantastische donatie van €24.000 van ExxonMobil Benelux voor malariabestrijding.

03-10-19

Geneesmiddelen moeten gratis zijn voor de armsten

Geneesmiddelen moeten gratis zijn voor de armste gezinnen in Afrika ! Wij zorgen voor kostenloze malaria-therapieën voor mensen die in extreem arme situaties moeten leven. Hierdoor voorkomen we de afwezigheid van levensreddende geneesmiddelen en voorkomen uitstel van behandeling en genezing.