MALARIA VERSLAAN - DAT IS ONZE DRIVE

“Met passie en zorg voor gezinnen die in de meest afgelegen malaria risico gebieden van Afrika wonen kunnen op onze steun rekenen. Dàt is onze gepassioneerde DRIVE !

Gezondheid in een gezond Milieu

DAM zorgt voor beschermende muskietennetten, diagnose, medicatie, levensreddende behandeling, educatie, lokale medische training, en we bouwen hulpcentra in extreem geïsoleerde gebieden waar geen dokter te vinden is.

En we gaan verder:  Wij beschouwen Afrika, de mensen die er wonen, en de natuur als één geheel. Daarom verzorgen  we het planten van bomen binnen alle Drive Against Malaria projecten, in elk land en in elk missiedorp. Alleen op deze manier kunnen we malaria verslaan en tegelijkertijd de vernietiging van het milieu tegengaan. We streven naar een gezonde biodiversiteit, fruitdragende bomen en herplanten waar bossen zijn vernietigd.

Wij zijn Drive Against Malaria

“Wij zijn 'Hands On' Humanitarian Aid Workers en bijzonder flexibel. Hierdoor kunnen we supersnel reageren en schakelen naar wezenlijke actie.

We zijn standvastig en sterk. Hierdoor kunnen we, samen met onze lokale mensen, permanente hulpprojecten opzetten in 9 landen. En 3.5 miljoen mensen bereiken in Afrika.

NGO Drive Against Malaria is een onafhankelijke hulporganisatie voor de mensen in Afrika, opgericht door de Brit, David Robertson in 1988 en in 1999 met medeoprichter en bekende Nederlander,  Julia Samuel.

ONZE MISSIE EN DOEL
We werken onvermoeibaar om het lijden aan malaria te stoppen, campagne te voeren en doeltreffende actie te ondernemen voor een gezonde toekomst van duizenden kinderen.

NGO Drive Against Malaria streeft ernaar dat alle bewoners behandeld worden tegen malaria, met mededogen en respect voor hun eigen sterke cultuur en tradities.
We volharden in de strijd om ons doel te bereiken.
We geven niet op en gaan door met elke missie tot gezinnen in staat zijn een gezond leven te leiden in overeenstemming met hun behoeften.

Gezondheidszorg voor Iedereen

Als toonaangevende en onvergelijkbare hulporganisatie zorgen we ervoor dat levensreddende middelen beschikbaar blijven voor mensen in de meest afgelegen gebieden, die nooit eerder kwalitatieve gezondheidszorg hebben ontvangen.

We streven naar een positieve impact om families te beschermen, voor altijd, voor hun eigen menselijke waarde en de cruciale rol die zij spelen in hun gemeenschap.

We beschermen bedreigde bevolkingsgroepen die volledig zijn afgesloten van zorg. We ondernemen actie en vinden oplossingen voor de toekomst, en werken in heel Afrika in gebieden waar malaria een grote bedreiging vormt voor families. We zorgen voor permanente hulp en zetten ons in om onze impact te handhaven, met het vooruitzicht dat lokale gemeenschappen in staat zijn in hun eigen behoeften te voorzien.