CHALLENGE AGAINST MALARIA

Land Rover organiseert mega event Challenge Against Malaria

Land Rover Nederland, België en Luxemburg organiseren een mega fiets-event 'Challenge Against Malaria' speciaal voor de Afrika missies van Drive Against Malaria. Maar liefst 47 Land Rover Dealers uit de drie landen staan gezamenlijk achter het doel van het event. Zij doen mee. Uiteraard kan iedereen zich inschrijven. Doe mee met je gezin, je vrienden, collega's of je hele bedrijf. Samen fietsen tegen malaria en een New Defender voor Drive Against Malaria !

Land Rover Nederland, België en Luxemburg helpen Drive Against malaria al jaren met financiële steun. In 2021 gaan zij nog een stap verder door een Nieuwe Defender aan Drive Against Malaria te schenken. Jaguar land Rover steunt onze missies waardoor we kunnen zorgen voor levensreddende geneesmiddelen en preventie. Ruim 30 jaar overbruggen we met onze Land Rovers grote afstanden in Afrika naar de geïsoleerde families in extreem afgelegen gebieden. De New Land Rover Defender betekent een nieuwe levenslijn voor duizenden kinderen !

 

SAMEN MET LAND ROVER ZORGEN WE VOOR HULP.  Malaria is de meest voorkomende ziekte die het leven, de gezondheid en het welzijn van gemeenschappen in Afrika bedreigt. Gemeenschappen die in armoede leven en vooral de kinderen, vertrouwen op hulp van mensen die zorg kunnen geven. Drive Against Malaria is diep betrokken en zet zich in voor het helpen van de armste Afrikaanse gemeenschappen die medische noodhulp nodig hebben, voedselprogramma's, toegang tot muskietennetten en medicijnen om malaria te voorkomen. Met de toewijding van Drive Against Malaria om het verschil te maken in Afrika, en de jarenlange medische expertise, kunnen we de gezondheid van de dorpelingen verbeteren en positief beïnvloeden. Onze missiereizen omvatten preventieve maatregelen tegen malaria en behandelde muskietennetten en antimalariamedicatie. Omdat Afrika zo'n hoge kindersterfte heeft, helpen we de lokale bevolking permanente hulpposten op te zetten. Door anderen te leren hoe ze hun meest dringende medische problemen kunnen voorkomen en aanpakken, bieden we hoop en oplossingen om de algemene gezondheid van een gemeenschap te verbeteren.

STEUN VAN LAND ROVER  - Marc Bienemann, Algemeen directeur Jaguar Land Rover Benelux:  ''We leven in een wereld waarbij je met heel veel dingen het gevoel bekruipt dat ze gebeuren maar dat je er niets aan kunt doen; ze zijn te groot en onbeïnvloedbaar. Malaria is misschien ook wel één van die dingen, een vreselijke ziekte die onstopbaar lijkt. Toch is dit gelukkig niet zo. Zelfs de meest vreselijke ziekte is te stoppen! Er zijn 2 mensen die 30 jaar geleden dachten hier moeten we wat aan doen, dit kan niet langer: David Robertson en Julia Samuël. De oplossing is namelijk relatief eenvoudig. Wanneer je 's nachts onder een net slaapt word je niet besmet. Dus wanneer je netten verspreidt in de kwetsbare gebieden neemt het aantal slachtoffers door malaria af. David en Julia verspreiden met hun Defender netten om malaria te voorkomen. Een simpele maar zeer doeltreffende methode. Hun Defender is inmiddels meer dan 20 jaar oud en toe aan vervanging. Dit is onze missie; genoeg geld ophalen om de Defender te vervangen en de missie om malaria een halt toe te roepen door te laten gaan.''

SUPER FIETS EVENT  Samen fietsen tegen malaria èn een New Defender voor Drive Against Malaria !
Het Challenge Against Malaria event zal plaatsvinden in de zomer van 2021 in Zemst - België en Papendal - Nederland.
Wij fietsen dan met zijn allen om te strijden tegen malaria. De Challenge is er voor iedereen! Van getrainde wielrenners tot en met families die graag met de kinderen een kortere afstand rijden. In de Land Rover Village is van alles te doen voor het goede doel. Land Rover is aanwezig met het Urban Challenge Parcours. Deze spectaculaire mobiele rollercoaster bestaat uit een parcours met bijzondere onderdelen zoals de testbrug en een hindernisbaan. Er staan Foodstands en er is muziek. Er zijn speciale wielershirts ontworpen voor de wielrenners. Alle opbrengsten zijn bestemd voor de Stichting Drive Against Malaria.

SPONSOREN, DOE JE MEE ?  Steun ons in de Challenge Against Malaria en sponsor mee!
Elk bedrag helpt om met elkaar een New Defender bij elkaar te fietsen. Je kunt natuurlijk meefietsen met je bedrijf of op een andere manier een bijdrage leveren aan de Challenge Against Malaria. Vanaf een sponsorbijdrage van € 2.500 komt je bedrijfsnaam op de New Defender te staan die straks door Afrika rijdt en ben je zichtbaar op de fietsevents rondom de Challenge Against Malaria. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer samenwerkingen mogelijk.
Land Rover neemt graag contact met je op. Laat uw gegevens of vragen achter op sponsoring@challengeagainstmalaria.com.  Victor Kammeraat van Jaguar Land Rover neemt binnen 24 contact met je op.
Voor meer informatie over het event en jouw inschrijf-deelname bezoek je de speciale website challengeagainstmalaria.com.
Hartelijk dank voor je steun en deelname !