MEEST KWETSBARE MENSEN

Elk leven is die extra mijl waard. Elk hulpproject is een enorme uitdaging en is gebaseerd in het bereiken van de meest kwetsbare mensen. Voor onze lokale teams zijn dit uitermate moedige missies vanwege de gevaren in het land. Ernstig zieke kinderen in nood moeten geholpen worden. Wij geloven in de kracht van onze passie. Met de aanpak die stevig verankerd is in het bereiken van mensen die het zo enorm hard nodig hebben. Maar we begrijpen ook dat deze uitdaging veel verder reikt dan de gerichte inspanningen.

Project Bouar

BOUAR
Supported since: 2009
Missie: zorgen voor medicatie/muskietennetten/diagnostiekl/medische middelen/training/educatie

NGO Drive Against Malaria bereikte een belangrijke mijlpaal door 287 Mosquitonets te verspreiden in de aller eerste missie. Muggennetten zijn eenvoudige maar levensreddende hulpmiddelen die de kracht hebben om levens te veranderen. In Bouar, waar arme en geïsoleerde gemeenschappen strijden, begint Drive Against Malaria aan een moedige missie om hulp te bieden. Een gebied dat ze goed kennen. Dit is de regio waar David en Julia in 2013 in brute gevangenschap werden gegijzeld. Maar de toewijding kent geen grenzen. Ondanks het gevaar en de uitdagingen manouvreren we de Land Rover Defender naar ernstig zieke kinderen in nood.
Project Bouar Bekijken

Project Zatoua

ZATOUA
Supported since: 2009
Missie: zorgen voor medicatie/muskietennetten/diagnostiekl/medische middelen/training/educatie

We moeten een enorme kloof overbruggen om de meest nodige medicatie aan de gezondheidspost af te leveren in deze gijzelaarszone. Maar Stichting Drive Against Malaria heeft met onwrikbare vastberadenheid deze buitengewone missie op zich genomen om hulp te verlenen aan de meest geïsoleerde en kwetsbare gemeenschappen aan de westkant van de Centraal-Afrikaanse Republiek. En een regio die alleen per 4x4 bereikbaar is. De onvermoeibare inspanningen van de organisatie om levensbeschermende muskietennetten en medicatie-ondersteuning te leveren, hebben een diepgaande impact op de levens van talloze kinderen.
Project Zatoua bekijken