BOND CONCEPTS SPONSOR DAM KANTOOR

We zijn enorm dankbaar voor de sponsoring van de kantoorlocatie in Breda door Bond Concepts. Wanneer we terugkomen van onze Afrika-missies – vaak in onveilige gebieden - is het heel fijn om in Nederland te kunnen werken in een prettige, warme sfeer en inspirerende omgeving. Voor DAM betekent het een locatie waar we ons kunnen verbinden met onze collega's en waar we kunnen reflecteren, communiceren en de missie ervaringen uitwisselen met al onze bijzondere gasten, sponsoren en vrijwilligers.  Een uniek en prachtig kantoor met alle faciliteiten waar we in Afrika van dromen.

Het Kantoor

Als hulporganisatie zijn we afhankelijk van steun. We zijn Bond Concepts enorm dankbaar voor de genereuze sponsoring van de kantoorruimte. Dit budget kunnen we nu besteden aan levensreddende geneesmiddelen voor kinderen die tegen malaria vechten maar geen medicijnen krijgen.

We kunnen nu extra levens van honderden kwetsbare gezinnen in de meest afgelegen gebieden van Afrika veranderen. Stichting Drive Against Malaria ondersteunt de armste kinderen en de gezinnen in malaria-missieprojecten in Afrika in de meest extreem geïsoleerde gebieden, zonder enige hulp in de buurt. En dit zijn ook de plekken waar een malaria-uitbraak begint.

We zijn enorm dankbaar voor elke steun die we krijgen. Dankzij de sponsoring van het kantoor kan DAM extra budget vrij maken om het leven van 4.000 kinderen redden.

→ MEER WETEN OVER BOND CONCEPTS