Nieuws

€ 100.000 STEUN VAN LAND ROVER!

03-04-2021

Dankzij Land Rover kunnen we 263.157 kinderen jonger dan vijf jaar levensreddende ACT-medicatie geven. Deze medicatie spaart hun levens. We zijn Jaguar Land Rover Nederland, België en Luxemburg enorm dankbaar voor het bijzondere steunfonds van 100.000 Euro voor onze malaria-missies in Afrika! En vooral ook alle dealers, op wie wij als hulporganisatie al jaren mogen rekenen.

We zijn enorm dankbaar dat Land Rover samen met ons blijft strijden voor de bescherming van duizenden kinderen. 
In de extreem afgelegen gebieden waarin we opereren - waar geen andere hulporganisatie actief is - heeft deze enorme steun nu en in de toekomst een enorme impact. Door de jaren heen realiseerden we al met succes vele malaria vrije regio’s.  
Voor de families in Afrikaanse risicogebieden heeft het terugdringen en voorkomen van malaria de hoogste prioriteit. Vooral voor hun fragile kinderen, omdat zij zonder behandeling binnen 48 uur overlijden zonder medicijnen. Nu kan Drive Against Malaria nog meer medicijnen en netten verstrekken aan gezinnen die het zonder hulp nooit zouden hebben gekregen. De impact van het verzorgen van alle interventies voor malaria-hulp is een blijvend succes bij het aanpakken van de meest dodelijke ziekte bij kinderen.