Nieuws

THE EMPOWERMENT PROJECT van DAM

03-09-2022

Met het Empowerment Project transformeren we het leven van onze trouwe lokale team. De lokale collega's zijn allen vrijwilligers. Zij zetten zich ondermeer in op het gebied van direkte zorg, coördinatie en dataverzameling.

De lokale medewerkers van Drive Against Malaria Foundation zetten de schouders onder mega distributies van een half miljoen netten. Zij leveren een bijzonder grote bijdrage waarbij elke inbreng een enorme impact heeft. Net als veel van de lokale teamleden van DAM is Yameni onmisbaar. Dit Empowerment Project transformeert niet alleen de levens van duizenden medemensen die steun nodig hebben, maar ook die van onze lokale teamleden.
Met de laptops die wij als NGO aanbieden, kunnen we niet alleen sneller en efficiënt werken in de strijd tegen malaria, maar het is ook een belangrijk instrument voor de eigen communicatie en toekomst van onze collega's. Projecten waarin een half miljoen muskietennetten worden ingezet zijn gecompliceerde processen waarbij digitale dataverwerking een belangrijke rol vervult. Nu is Yameni in het bezit van zijn eigen apparatuur. Dit geeft hem bovendien ook een grote kans om toegang te krijgen tot een betaalde baan, met een positief toekomstperspectief om zijn persoonlijke carrière te verbreden.

( → MEER WETEN )