Nieuws

BUITENGEWONE MISSIE IN C.A.R. 5.400 Mensen Beschermd

30-07-2023

De onvermoeibare inspanningen van de organisatie om muskietennetten en medicatieondersteuning te bieden, hebben een grote impact op het leven van talloze mensen. We hebben 1.080 gezinnen voorzien van levensreddende en malariabeschermende klamboes.

CENTRAAL AFRIKAANSE REPUBLIEK: Locatie West CAR - Regio Zatoua – Bouar.

"Het is een zegen van God dat David en Julia van Drive Against Malaria al weer van zo ver zijn gekomen om ons te helpen, zodat onze mensen nu worden beschermd", zei moeder Ione. "Voor ons betekent hun komst alles. We zijn zo dankbaar dat ze gekomen zijn."

NGO Drive Against Malaria overbrugd ook de kloof door de meest nodige medicatie te leveren aan de gezondheidspost.
DAM heeft met onwrikbare vastberadenheid een buitengewone missie ondernomen om hulp te bieden aan de meest geïsoleerde en kwetsbare gemeenschappen in het westen van de Centraal-Afrikaanse Republiek.

In de gevaarlijke regio tussen Zatoua en Bouar is het gebied alleen bereikbaar per 4x4. 
De onvermoeibare inspanningen van de organisatie om medicatieondersteuning te bieden, hebben een grote impact op het leven van talloze kwetsbare kinderen. Op deze datum erkennen we de toewijding van David en Julia om hulp te bieden, ongeacht de obstakels waarmee ze worden geconfronteerd. We mogen niet vergeten dat zij zelf in deze regio zijn gegijzeld.