Bekijk onze Nieuwsbrieven van 2013

BAYANGA - januari 2013
DAM zorgt voor gratis medicijnen in C.A.R. In ruim 25 projectdorpen behandelen onze teams duizenden slachtoffertjes van malaria.

NOODVOEDING - februari 2013
Noodhulp voor verzwakte kinderen. Drive Against Malaria luidde de noodklok in 2007 voor de Pygmee bevolking in het tropische regenwoud van centraal Afrika.

MOSSAPOULA - maart 2013
De impact van onze hulp voor de armsten in Mossapoula. Churita is geïnfecteerd met de dodelijke vorm van malaria. Voor de bewoners van Mossapoula is dit eerder regel dan uitzondering. De situatie is schrijnend.

WERELD MALARIA DAG - april 2013
Wanneer we in de wereld één minuut stilte houden uit respect voor èlk dodelijk malaria slachtoffer, dan zou er op aarde een ijzingwekkende stilte zijn van meer dan een jaar!

HULP IN DE JUNGLE - mei nr.1 2013
Vier muren en een dak, houten banken, geen stromend water en geen elektriciteit. Moeders en kinderen moeten tientallen kilometers lopen voor een medische behandeling.

JULIA SAMUEL EN DAVID ROBERTSON GEGIJZELD - mei nr.2 2013
Julia Samuël en David Robertson werden een paar weken geleden gegijzeld door Seleka rebellen in Berbérati in de Centraal Afrikaanse Republiek.

MEESTRIJDEN TEGEN MALARIA OP ESSO TANKSTATIONS - mei nr.3 2013
Extra aandacht voor stichting Drive Against Malaria en Wereld Malaria Dag op Esso tankstations! Esso Nederland BV en Land Rover Nederland steunen Drive Against Malaria.

HULP AAN DORPEN ROND MOUNT CAMEROON - juni 2013
Het is nog niet zo lang geleden dat een bewoner uit een dorpje rond de vulkaan Mount Cameroon, besmet raakte met de malaria parasiet en ten dode was opgeschreven.

25 JAAR DRIVE AGAINST MALARIA - juli 2013
Het begon 25 jaar geleden met de visie van de Britse David Robertson: helpen om de levens van de armste Afrikaanse mensen te verbeteren.

3.000 KINDEREN KRIJGEN HULP - augustus 2013
In het oosten van Kameroen heeft Drive Against Malaria de afgelopen maanden meer dan 3.000 kinderen behandeld tegen malaria.

ER GAAT EEN WERELD VOOR HAAR OPEN - september nr.1 2013
Drive Against Malaria treft tijdens de huis-aan-huis preventiecampagnes schokkende situaties aan, waarin gehandicapte kinderen sterk verwaarloosd worden.

EXXONMOBIL DONEERT $ 45.000 - september nr.2 2013
Op het Benelux-hoofdkantoor in Breda overhandigde Joost Van Roost, president van ExxonMobil in de Benelux, deze maand symbolisch en cheque van $ 45.000 aan Julia Samuël en David Robertson.

GEVANGEN IN EEN HUMANITAIRE CRISIS - oktober nr.1 2013
De bevolking van de Centraal Afrikaanse Republiek is getroffen door een ernstige humanitaire crisis ten gevolge van de politieke instabiliteit die is ontstaan na een staatsgreep.

WEER STEUN VAN LAND ROVER AAN DRIVE AGAINST MALARIA - oktober nr.2 2013
Land Rover Nederland overhandigde op 16 oktober voor het vijfde opeenvolgende jaar een cheque van € 50.000 aan Drive Against Malaria.

CAMPAGNE IN DE U.S.A. VOOR DE BAYAKA - november 2013
Vier Drive Against Malaria teams voeren campagne voor een sponsoractie en het tonen van een film over de Centraal Afrikaanse Republiek.

THE POWER OF YOUR CHRISTMASGIFT! - december 2013
Wil je een kerstgeschenk kopen voor een gezin in Afrika? Jouw cadeau is gericht op nieuwe hoop op een gezond leven en het helpen van de armste gezinnen in Afrika.