Nieuws

JAGUAR LAND ROVER Steunt DAM ook in 2024

15-04-2024

We zijn diep dankbaar voor de geweldige steun van JAGUAR LAND ROVER BENELUX voor onze humanitaire missies in Afrika! Hiermee redden we duizenden kinderlevens !

Jaguar Land Rover BENELUX geeft Drive Against Malaria steun die werkelijk levens verandert ! We kunnen nauwelijks genoeg benadrukken hoe diep dankbaar wij hiervoor zijn. Want Jaguar Land Rover BENELUX blijft ons ook in 2024 steunen, met de genereuze donatie van € 50.000. Dit is niet zomaar een gift; het is een blijk van humanitaire betrokkenheid en een daad van solidariteit die het verschil maakt in de levens van duizenden kwetsbare kinderen die getroffen zijn door malaria.
De impact van deze steun is zeer duidelijk: In de afgelopen jaren hebben de bijdragen van Jaguar Land Rover al duizenden levens gered en gemeenschappen versterkt die anders aan de genadeloze greep van malaria zouden zijn overgeleverd.

Samuël: "Elke dag worden we geconfronteerd met dringende consultaties waarin we kinderen behandelen die ernstig ziek zijn. Als ik hen in de ogen kijken, zie ik hun hoop, omdat ze weten dat we hen kunnen helpen."

Het is evident dat de samenwerking met Land Rover een enorm groot verschil maakt!
Het zorgt voor rechtstreekse hulp voor de kinderen en de families die het nodig hebben, en het versterkt onze teams met energie en inspiratie om met volle toewijding te werken aan elk nieuw humanitair doel. 
Vooral in Afrika, waar malaria een van de grootste bedreigingen vormt voor de gezondheid van kinderen, is deze steun van onschatbare waarde.

En uiteraard met behulp van onze robuuste Land Rovers waarmee we de beschermende netten en levensreddende medicijnen rechtstreeks kunnen brengen naar de meest afgelegen en kwetsbare gebieden van Afrika. Ons team van Drive Against Malaria Foundation zet zich in om deze middelen te verspreiden en gemeenschappen te ondersteunen.

Het is een levensmissie van samenwerking, van partnerschap tussen Drive Against Malaria, Jaguar Land Rover voor de gemeenschappen die we dankzij dit partnerschap kunnen helpen. Samen hebben we al zoveel bereikt, en samen zullen we blijven strijden tot malaria geen bedreiging meer vormt voor de kinderen die wonen in - Ongeholpen en Genegeerde - gebieden in Afrika.

Dank u wel, Jaguar Land Rover BENELUX, voor uw belangrijke steun! Dank aan iedereen die betrokken is bij Drive Against Malaria en aan al onze supporters van Land Rover over de hele wereld. Samen kunnen we echt het verschil maken. ♦

Jouw Download : Special Update 2024 JLR BENELUX steunt Drive Against Malaria Foundation