Nieuws

Kledinginzamelen voor DAM op Esso tankstations!

01-04-2015

Het inzamelen van kleding en textiel is een prachtige manier om kinderen te genezen van malaria. Op 25 Esso-tankstations, verspreid door heel Nederland, zijn voor dit doel speciale containers geplaatst. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan de hulpverlening van Drive Against Malaria in de meest afgelegen gebieden in Afrika, waar de bevolking de levensreddende medicijnen niet kan betalen.

 

Dankzij deze extra steun kunnen we ervoor zorgen dat meer kinderen toegang tot medicijnen krijgen in arme gebieden van de Centraal Afrikaanse Republiek, Kameroen, Angola en het noorden van Namibië. Ook geven we gezinnen met een muskietennet de extra noodzakelijke bescherming tegen malaria! Dit mag geen enkel gezin worden onthouden als gevolg van armoede.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat kinderen de hulp krijgen waar ze recht op hebben en bijdragen aan een rechtvaardiger en duurzamere samenleving. Drive Against Malaria is dan ook enorm dankbaar voor de steun van ExxonMobil en haar klanten. De speciale bakken voor kleding- en textiel-inzameling zijn herkenbaar aan ons logo en speciale beplakking.